Studiekeuze Opvoeding Loopbaan Snelleren=Leuk leren

Individueel onderzoek Reacties Weblinks Achtergrond

Reacties

VWO-6 leerling: “Na drie jaar van ontelbaar veel testjes maken en informatie verzamelen, was ik er een maand voor 1 mei nog niet uit. Allerlei verschillende studies kwamen voorbij en ik had ook geen idee wat nou precies bij me zou passen. Via vriendinnen hoorde ik van Lieke Kalhorn en na even getwijfeld te hebben, ben ik het toch maar gaan proberen.
Aangezien ik al veel testjes had gemaakt, wist ik niet zeker of weer testjes maken de goede manier was om een studie te vinden. Ik was benieuwd naar de eerste afspraak.
Lieke stelt je erg op je gemak en ik voelde me snel thuis. Aan de hand van mijn eigen verhaal, de testjes en de vragen die Lieke mij stelde, leerde ik mezelf steeds beter kennen. Eigenlijk wist ik al wel dat ik bepaalde competenties had, maar hierdoor werd ik zeker van mezelf en kreeg ik een duidelijk beeld van wie ík nou ben.
Na twee afspraken had ik mijn studie gevonden, ben ik geslaagd en kan ik vol zelfvertrouwen mijn studie tegemoet gaan. Oftewel, zeker een aanrader om met Lieke een afspraak te maken als je het spoor bijster bent of als je nog erg twijfelt!”

HAVO-5 leerling: Ik heb heel veel aan het traject gehad, omdat ik een studiekeuze heb kunnen maken die het best bij mij past.

VWO-6 leerling: Door het studiekeuze traject heb ik beter beeld gekregen van wat ik eigenlijk kan en leuk vind. Zo was het makkelijk om soms al snel sommige studies weg te strepen. Ik kon zo ook gerichter de open dagen bezoeken omdat ik wist wat ik echt wou in een studie (organiseren, creativiteit en zelfstandigheid) en wat niet (financien, iets met cijfers en teveel op de zorg gericht). Het is onderwijskunde geworden.

HAVO-5 leerling: Na de gesprekken met Lieke weet ik nu precies wat ik wil. Ik heb nu al zin in mijn vervolgstudie. Omdat ik nu weet wat ik wil heb ik meer zelfvertrouwen en kan ik me beter concentreren op het halen van mijn eindexamen.

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-book
Respectvol communiceren met de Gordonmethode
Contactgegevens


       
Lieke Kalhorn
Bosweg 64
7314HD, Apeldoorn
(Tel) 055-5787405
(Mob) 06-19646390

info@kalhorncoaching.nl
http://www.kalhorncoaching.nl
Ik geef nooit je e-mail door aan anderen.

        ...       .. .....